Arhitectura de factură modernă, cu linii și forme rigide, accentuată de simplitatea acestora prin nuanța albă, este completată de folosirea echilibrată a finisajelor exterioare naturale din rocă vulcanică (andezit) pentru optimizarea raportului plin-gol.

Placajul de piatră naturală contrastant din zona subsolului, împreună cu consola amplă de 3 metri a parterului, creează senzația de flotabilitate a întregului volum locuibil.

Dubla retragere (frontală și posterioară) a etajului conferă gabaritului general echilibru, precum și două terase pentru o dublă panoramă asupra orașului din unicul dormitor prezent în cadrul acestui etaj.

Compoziția funcțiunilor decalate pe verticală, respectiv garaj - spații tehnice/depozitare subsol, living-bucătărie parter, două dormitoare etaj 1 și dormitor master etaj retras, oferă intimitate și o bună organizare prin optimizarea amprentei la sol în cadrul unei parcele în care prezența unui procent cât mai mare de spațiu verde era esențială.

Design-ul interior prezintă finisaje și materiale de înaltă calitate, integrate într-un concept îndrăzneț, unic. Stilul contemporan, îmbogățit de un amestec de elemente contrastante (reci-calde, lemn-marmuă) conferă spațiului o eleganță atipică.

Featured in Igloo Magazine: Vezi aici